Home / Er det mulig å investere i klær? 

 

Penger er noe som er viktig for de aller fleste av oss. Det er gjerne slik at de fleste av oss prøver å spare inn der det er mulig, og målet er som oftest å få mest mulig utbytte av pengene som skal brukes. Det er jo slik at det er mulig å investere i ulike ting, og det kan være et smart steg å ta når det gjelder økonomien.  

Spørsmålet er om det er mulig å investere i klær. Et ganske klart svar på det er nei. Klær er selvfølgelig noe som alle og enhver må ha, og det er selvfølgelig greit å eie mer enn ett eller to antrekk, men det er altså ikke slik at klær kan betegnes som en god investering. Når man først har kjøpt et plagg og har brukt det noen ganger, så har verdien på plagget sunket allerede. Det er de færreste av oss som hadde klart å investere penger i klær, for så å tjene enda mer på de samme plaggene. Det som derimot kan anbefales, er å gå til innkjøp av billigere klær, slik at man gjerne sitter igjen med litt mer penger som eventuelt kan investeres i smartere ting. Billigere klær kan finnes både i butikker og på nett, slik som hos SofiaMoore.no.

De pengene som eventuelt er igjen etter innkjøpet av klær, kan for eksempel investeres i en sparekonto i banken. En sparekonto er gjerne satt opp slik at det er en høyere rente på kontoen, slik at pengene man setter inn, vil ha en god rente. Jo mer man sparer, desto bedre er det. Sparing kommer også godt med den dagen man virkelig trenger en større sum penger. Det går også an å vurdere å investere pengene man har i aksjer.