Home / Kan man refinansiere i vanlig bank?

 

Det er slettes ikke alltid det er mulig.

Det å refinansiere blir stadig mer populært, spesielt om man har planer om å pusse opp hus, eller om man vil samle annen gjeld i et lån og dermed spare både månedlige utgifter og rentekostnader. Men det er dessverre ikke alltid like lett å gjøre dette i vanlige banker, ettersom de går etter betalingsevne.

Tilgjengelig kun for rike?

Ettersom banker ofte tilbyr refinansiering til bare de som har vist god betalingsevne over tid, betyr det at denne flotte muligheten ofte nektes de som trenger det mest. Da er det godt at det finnes steder hvor du får refinansiering av kredittkort og huslån, på tross av eventuelle betalingsproblemer.

Tenk deg et sted der du er velkommen og tas på alvor på tross av betalingsanmerkninger og saker hos namsmannen. Eneste betingelsen er at du har en eller annen form for eiendom som du kan stille som sikkerhet. Et sted hvor du kan få dette er Bluestep hvor du blir møtt på alvor med respekt for din situasjon. De bryr seg ikke om årsakene til at du er i den situasjonen du er i.

Kredittkort

Refinansiering gir muligheter

Det å refinansiere betyr så mye mer enn bare å sørge for en bedre økonomisk situasjon der og da. Det er en måte å realisere drømmer på, drømmer du kanskje ikke kunne realisert før du hørte om denne muligheten.

Mange av oss har et boliglån til en bolig, og gjerne med litt høye renter og dårlige betingelser for deg. Med å refinansiere kan du frigjør kapital fra boliglånet til å følge drømmene dine. Enten det er snakk om å ta en ny utdannelse, starte en ny bedrift, ta et kurs som gir deg mer muligheter eller kanskje reise jorden rundt? Ja, for det er nemlig også mulig. De fleste selskaper som Bluestep, stiller ikke spørsmål til hva du skal med pengene, de ønsker kun den sikkerheten du tilbyr i din bolig eller annen fast eiendom.

Så refinansiering kan tilbys til alle, men det er ikke alle banker som tilbyr det til alle.