Home / Sparing, hvordan gjør man det?

 

Det å spare penger er et ønske for mange. Penger er ofte en hindring når man for eksempel skal på ferie. Det finnes flere gode tips til hvordan man kan lettere spare penger når man er ute på tur.

Sparing går ikke bare ut på at man skal spare opp penger til noe, men også at man kan lære seg å spare når man faktisk er ute på reise.

Spar penger på småting

Når man først er ute på reise eller nettopp har startet ferien, så bruker man ofte mer penger enn vanlig. Avhengig av om man er på ferie i hjemlandet eller i utlandet, så finnes det flere gode tips til hvordan man kan få pengene til å vare lenger. Hvis man er på ferie i hjemlandet, så kan ett tips være at man tar med seg mat og drikke hjemmefra. Hvis man for eksempel skal ut på en lengre biltur, kan det være lurt å pakke med seg litt mat og drikke hjemmefra, slik at man ikke bruker penger på bensinstasjoner. Hvis man er på ferie i utlandet, kan man gjøre det på samme måte. Hvis man bor på hotell, så kan man for eksempel ta med seg litt ekstra mat fra frokosten, slik at man har litt mat utover ettermiddagen.

Anstrengt økonomi

Spar penger på hotell

Ferie og reise forbindes gjerne med å bo på hotell. Hvis man er på ferie i utlandet eller i en annen by i hjemlandet, så tar man som oftest inn på hotell. De fleste hoteller har faste priser på sine hotellrom, og prisen vil avhenge av hva slags rom man vil bo på, og hvor mange personer som deler rom. En måte å finne lavere pris på hotell på, er å benytte seg av en av mange nettsider som tillater hotellbooking, f.eks. http://www.hotelioslo.com Hvis man for eksempel skal bo på hotell i Oslo, kan man finne frem til flere oversikter på nettet som viser de billigste hotellene å bo på. Det er alltid lurt å sjekke hva prisen inkluderer, slik som frokost eller middag. Det kan fort redusere utgiftene.