Home / Vær smart når du spiller!

 

Har du tenkt å bruke en del penger på å spille?

Da er det en ting du virkelig bør sette deg ned å gjøre først. Du bør lese deg opp både om spillformer, strategi til de forskjellige spilletypene og ikke minst hvilke steder som er de beste å spille på. Kanskje du tenker at det egentlig ikke er vits i, men så er det noe med det at satser man økonomisk er det kjekt å kunne få igjen litt penger for det man satser på også.

Research

Med å lese deg opp om de forskjellige spill tilbyderne på sider som for eksempel Nye Casinoer får du kunnskap om hvilke sider som passer best til dine behov. Er du en som er opptatt av bonuser og det som står med liten skrift, er dette et godt sted å sjekke ut.

En annen ting det er viktig å lese om, er andre brukeres erfaringer med sidene. Det er der du får de ærlige meningene om hvordan en side fungerer, ikke på selve spillesidene hvor det selvfølgelig stort sett finnes reklame for siden og informasjon om hvorfor siden er bra. Det er ikke bare den informasjonen du trenger. Du trenger også informasjon om hva som er dårlig med sidene, slik at du kan gjøre din egen informerte risikovurdering.

Vit hvem motstanderne er

Når du skal spille er det jo en fordel å vite hvem du spiller mot. Les kommentarer de forskjellige spillerne har gjort rundtomkring, kommuniser med dem på forskjellige forum. Når du er inne og spiller sammen med dem, så bør du notere deg hvilken spilletype de forskjellige er. Noen er kanskje veldig aggressive og tar mange sjanser, mens andre er mer passive eller analytiske.

Gå igjennom betingelser!

Det er veldig flott at du får muligheter til å spille gratis, får velkomstbonus, gratis spinns og sånne ting. Men vet du egentlig hva du forplikter deg til når du spiller?  Enkelte steder finnes det betingelser som sier du ikke får ta ut gevinster før du har spilt en bestemt periode eller sum. Så les alt med liten skrift!