Home / Tips om økonomi og bil

 

Det er mange måter du kan spare penger på når det kommer til bil, og i denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva det er du kan gjøre. Derfor håper vi at du vil lese videre og finne ut av hva det er du kan gjøre!

Hvis du for eksempel skal skifte en del på bilen – prøv å gjøre det selv! Kjøp utstyr, kjøp felger og annet du kan trenge. Det kan lønne seg å sjekke ulike priser på ulike nettsider, da du vil ha bedre oversikt over hva som er på markedet. Når du har kjøpt produktene du trenger, så monter dem selv. Kanskje du kjenner en mekaniker? Da kan du betale denne mekanikeren istedenfor å bli lurt på verksted. Det er mange alternativer som gjør at du lett kan spare penger.

Brukt eller ny?

Det er noen som mener at det å kjøpe brukt kan spare deg for mange penger, men det finnes også andre som mener at en ny bil gir deg en bedre totaløkonomi. Ut i fra din situasjon er det selvsagt noe du bør vurdere selv.

Det å kjøpe bruktbil krever litt undersøkelser, slik at du ikke blir lurt. Hvis du selv mener at du ikke er bilkyndig, så ta med deg noen du kjenner som er flink med bil når du skal kjøpe. Dette kan føre til at feil og mangler blir oppdaget, og potensielt spare deg for mye penger i fremtiden.

Forsikring og annet

Det å ha bilforsikring er lovpålagt, men det å finne den billigste bilforsikringen kan være utfordrende. Prøv å forhandle priser med de ulike selskapene. Dette fører til at du kan spare masse penger hvert eneste år. Når det kommer til drivstoff finnes det også mye penger å spare. Her er det bare å sjekke priser rundt i nærområdet og bruke de ulike fordelsprogrammene man kan få via kundeklubber og kredittkort. Det å følge med kan føre til at du sparer masse penger.

Vi håper at du kan bruke noen av disse tipsene når det kommer til økonomi og bil. Det å spare penger er alltid nyttig, kanskje du til og med kan bygge en solid bilbuffer med alle de pengene du sparer?