Home / Gaver som gleder

 

Vil du spare penger på gaver? Kjøp noe mottageren vil ha.

Det finnes mange måter å spare penger på når du skal ut å handle gaver. Selvfølgelig kan du finne noe billig skvip som du egentlig ikke er sikker på om mottager vil ha. Men du kan også være smart, å lete opp gode tilbud på de tingene du vet at mottager ønsker seg.

Men det finnes en tredje mulighet også. Denne muligheten er å kjøpe et gavekort på opplevelser til den du er glad i. Opplevelser får man faktisk aldri nok av, og de er med på å utvikle deg. Du kan også kjøpe opplevelser dere kan dele sammen, hvilket er med på å gi dere begge minner for livet. Men hva kan du kjøpe som dere kan oppleve sammen? Et sted du kan finne gavekort er youwish, og her får du en liten oversikt over hva du kan kjøpe der.

Naturopplevelser

Det finnes mange spennende naturopplevelser som du kan kjøpe gavekort på. Det gjelder å tenke over hvem det er du skal gi gaven til og hva er det de vil oppleve. Hos youwish.no kan du kjøpe flere forskjellige typer naturopplevelser, men det beste er at man kan faktisk bytte gavekortet til en annen opplevelse om man ikke ønsker den man får.

Så hva kan du oppleve? Hva med en bjørnesafari med overnatting? Her vil du få muligheten til å tilbringe et døgn i Norges vakre skoger hvor du får mulighet til å se bjørner i sitt naturlige miljø. Er du mer glad i sjø og sjøens dyr? Hva med en hvalsafari?

Vann i skogen

I selvpleiens navn

Det er også mulighet for å dele en dag eller helg i selvpleiens navn. Du kan faktisk arrangere en hel helg på et lekkert spa, der du og den du er glad i bruker hver eneste time på å skjemme hverandre bort. Dere kan få spa behandlinger, dere kan få massasjer, dere kan spise godt og ikke minst sove godt. Er det for lenge syns du? Ta en hel dag, og gjerne avslutt dagen med en lekker middag og et show på Wallmans salonger i Oslo.

En kulinarisk reise

Du trenger ikke reise utenlands for å utforske spennende matkulturer, det kan du og den du er glad i, faktisk gjøre her hjemme. Hva med et gavekort på et kurs i matlaging, vinsmaking eller et dypdykk ned i whiskeyens kultur?

Det meste er mulig om du bare er villig til å gi det en sjanse. Du og mottageren av gaven, kan boltre dere i thai matlaging, italiensk matlaging, sushi, fransk, grunnleggende matlaging eller forskjellige dessertkurs. Dere kan for eksempel lære å lage cupcakes, drops eller sjokolade.

Men det er også plenty av muligheter om dere vil bli bedre kjent med drikkevarenes vidunderlige verden. Hva med en kveld med ost og vinsmaking? Eller kanskje du foretrekker å lære mer om øl og produksjonen av øl? Da er dette også fullt mulig. Liker du litt mer spesielle ting som cognac eller whiskey? De har det og!