Home / Slik får du bedre økonomi – enkle sparetips

 

Hvem trenger ikke litt ekstra penger nå og da? Det er ikke alltid du får til å tjene mer, men ved å ta vare på ting du har kan du i hvert fall spare penger, og dermed få færre utgifter. Og penger spart er som kjent penger tjent. Invester litt ekstra for å beskytte dyre ting, for eksempel mobil, tv, datamaskin og andre ting i hjemmet.

Lynnedslag kan gjøre store skader, og lynet trenger ikke engang å slå ned i huset ditt for å skade elektroniske gjenstander. Og hvis skaden først skjer kan det bli veldig dyrt. Tenk deg hvis både TV, datamaskin, fryser, kjøleskap og andre ting går i stykker på én gang. Da blir det store utgifter. Noe blir selvsagt dekt av en god forsikring, og det bør du alltid ha. Du bør også ta ut kontakter når tordenværet er nært, ellers kan konsekvensene bli store. Lyn som er lenger unna kan føre til overspenning på nettet, og da vil et overspenningsvern beskytte deg.

Beskytt mobilen mot skader

Mobilen er en annen kostbar gjenstand, som du i tillegg trenger hver dag. En mobiltelefon går gjennom mye i løpet av livet. Den kan falle ned, slå borti ting, bli klemt og ripet opp. Ny mobil koster mye, derfor er det all grunn til å ta vare på mobilen din slik at den varer lengst mulig. Kjøp et mobildeksel og finn alle slags mobiltilbehør som både beskytter mobilen og gjør hverdagen enklere på nettsiden til SkalHuset.

Andre tips for å ta vare på mobilen er:

  • Fest mobilen med en rem, for å hindre at den faller ned eller blir stjålet.
  • Ikke bruk mobilen utendørs i regnet.
  • Ikke ha mobilen i samme lomme som der du har nøkler eller andre skarpe gjenstander som kan ripe opp mobilen.
  • Husk at mobilen ikke skal full-lades hele tiden. Det kan på sikt skade batteriet.

Ved å ta vare på ting du har kan du både spare penger og spare miljøet, for det er selvsagt ikke lurt å kjøpe nytt hele tiden. En god mobil bør vare noen år, så sats heller på en mobil av god kvalitet når du skal kjøpe en.